tools GoTabs

Start AutoScroll Font Size Down Font Size Up

Find us on Facebook

chords
tabs
bass
ukulele keyboards
drums
flute
harmonica
guitar pro
video
GoTabs

Kalah

IG 1 : @denny_raaz
IG 2 : @deraazmusic
TIKTOK : @theraaz25
FB : Theraaz Theraaz

Info for business :  *081313645515/DM IG*

Intro
Bb C F  
Bb C Dm  

Verse
            Bb
opo ora kelingan  
C                      F
 wingi nggenggem tanganku  
                     Bb
curhat tentang mantanmu  
       C                  F
ning saiki malah ninggal aku  

                Bb
aku pamit sayangku  
C                   F
 tak culne genggamanku  
                Bb              C
matursuwun uwis mayungi deresi udanku  
        Bb         C
lan ngancani kesepianku wingi  

              Bb             C
terus nggo ngopo   aku ngancani  
        Am  Dm
selama iki  
        Bb          C
yen akhire   kowe milih  
                F
bali ning mantanmu  

Chorus
        Bb                       C
 seko mangan nganti nurut dowone dalan  
         Am                   Dm
 tak turuti berharap iso nduweni  
                  Gm
 wis tak korbanke wektuku  
 C                 F
  iseh wae kalah karo mantanmu  

            Bb                    C
 sak gedene roso lan usahamu nggo aku  
        Am                      Dm
 ra iso ngganteni dekne ning atiku  
           Gm
 ngapurane sayangku  
        C                  (Dm)
 sing menang tetep masa laluku  

Instrumental
Dm  C Bb C A
Bb Gm C  

Verse
       Bb                       C
tak akoni sikapku wingi mung ngapusi  
       F     C/E D
seolah mencintaimu  
      Bb
sak gedene langit
         C                F
aku sing kleru ngarteke sikapmu  

              Bb             C
terus nggo ngopo   aku ngancani  
        F
selama iki  
        Bb          C
yen akhire   kowe milih  
                F
bali ning mantanmu  

Chorus
        Bb                       C
 seko mangan nganti nurut dowone dalan  
         Am                   Dm
 tak turuti berharap iso nduweni  
                  Gm
 wis tak korbanke wektuku  
 C                 F
  iseh wae kalah karo mantanmu  

            Bb                    C
 sak gedene roso lan usahamu nggo aku  
        Am                      Dm
 ra iso ngganteni dekne ning atiku  
           Gm
 ngapurane sayangku  
 Bb           C        F
  sing menang masa laluku  

F Gm Am F

 F  Gm Am F Bb                 C
 ku du ne awakku sing dadi pilihamu
 (nanging tresnoku udu kowe  )
    Am                 Dm
 ngopo   kudu masa lalumu
                       Gm
 (aku ra iso nglalekke cerito   wingi)
 C                  F        F7
 tak akoni kekalahanku   (hooo  )

              Bb
 tak pikir wektu sing wis
             C
 awak dewe entekne  
           F      C         Dm
 tondo yen awakmu nrimo perasaanku  
           Gm
 ngapurane sayangku  
        C                   F
 sing menang tetep masa laluku  
            Gm                 C
 aku ngerti sayangku   (sing menang)
                Dm C Dm
 tetep masa lalumu  
less
plus
Add to Songbook Print Version How to play lesson Submit videolesson
Click the best TAGS for this song:
None of them
Contributor: Anonymous Correct

If you can not find the chords or tabs you want, look at our partner E-chords. If you are a premium member, you have total access to our video lessons.

If you find a wrong Bad To Me from Aftershine, click the correct button above.

login/signup
my songbooks
my recent views
my submits